OKUL YARDIMLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

OKUL YARDIMLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTI

Haber Tarihi: 18.09.2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası her yıl Eylül ayının başında yaptığı okul yardımlarına bu yıl da devam etti. Eylül ayının başında dağıtımına başlanan okul yardım paketleri Fethiye İlçesinde 28 adet, Seydikemer İlçesinde ise 20 okula olmak üzere toplam 57 okulda 875 adet okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıtılması ile son buldu. FTSO okul yardımları, okul müdür ve öğretmenleri aracılığı ile ihtiyaç sahibi çocuklara iletildi.

Mümkün olduğu kadar çok çocuğa ulaşmak istediklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Bu yılki okul yardım paketlerimiz için bütçemiz 40bin TL idi. Okul çantalarımızı ve kırtasiye malzemelerini çocuklara zarar vermeyecek, taşımakta ve kullanmakta zorlanmayacakları malzemeler seçmeye çalıştık. Bu yoğun çalışmalar sonucunda seçimlerini yaptığımız yardımların dağıtımı odamız personelince tamamlanmıştır. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden gelen yardımları yapmaya devam edeceğiz” dedi.