Ölüdeniz Hava Festivali Başlıyor - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Ölüdeniz Hava Festivali Başlıyor

Haber Tarihi: 14.10.2010

13 - 17 Ekim 2010 tarihlerinde düzenlenecek olan Ölüdeniz Hava Festivali açılışı bugün(14.10.2010) saat:13.00`da Muğla Valisi Fatih ŞAHİN` in katılımlarıyla Babadağ 1700 m pistinde yapılacaktır.

Program:

14 Ekim Perşembe    13.00: Festival Açılışı babadağ 1700 m Pisti

15.00: Mehter Gösterisi

21.30: Türk Halk Müziği Konseri

15 Ekim Cuma         11.00: Serbest Uçuşlar, Dünya Rekoru Denemesi

21.30: Grup Bulut Rock Band Konseri, Havai fişek gösterisi

16 Ekim Cumartesi   11.00: Serbest Uçuşlar, Sky Diving Atlayışları

22.00: Grup Bulut Rock Band Konseri

17 Ekim Pazar        11.00: Uçuş Sortisi ile Serbest Uçuşlar,Akrobasi Pilotlarının Solo ve Syncro Gösterileri, Sky Diving Atlayışları

18.00: Toplu Paramotor Koreoğrafi Uçuşları