Önerilerinize Açığız!!! - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Önerilerinize Açığız!!!

Haber Tarihi: 20.06.2011

ÖNERİLERİNİZE AÇI(Ğ)IZ !!!

“Fethiye’de sürdürülebilir iş yaşamı ve girişimcilik ortamı oluşturmak” amacıyla Üye Öneri Sistemi kurulmuştur. Bu amaç doğrultusunda kurulan Üye Öneri Sisteminde siz değerli üyelerimizin fikir, görüş ve önerileri yönlendirici ve yol gösterici olacaktır.

Aşağıdaki konu başlıkları için fikir, görüş veya önerilerinizi telefon, e-posta ve/veya web sayfamızda yer alan iletişim formu ile 31 Temmuz 2011 tarihine kadar ulaştırmanız önem arz etmektedir.

Konuyla ilgili desteğiniz ve işbirliğiniz için şimdiden Teşekkürler.

Konu Başlıkları:

1.  PERAKENDECİLERİN İŞLETMELERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ İÇİN NELER YAPILABİLİR?

2.  PASPATURUN ÇEKİM MERKEZİ HALİNE GELMESİ İÇİN NELER YAPILABİLİR?

3.  KENT İÇİ TRAFİĞİN RAHATLATILMASI VE DÜZENLENMESİ KONUSUNDA ÖNERİLERİNİZ NELERDİR?

İletişim:

Telefon:              0252 614 11 15