OPUS DANIŞMANLIKTAN FTSO ÜYELERİNE İNDİRİM - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

OPUS DANIŞMANLIKTAN FTSO ÜYELERİNE İNDİRİM

Haber Tarihi: 13.09.2018

Opus Danışmanlık ile FTSO arasında imzalanan protokolle birlikte FTSO üyeleri Opus Danışmanlıktan alacakları “Kılavuz Programı” kullanım hizmetinde yüzde 20 yerine %10 oranında ödeme yapacak.

Fethiye bölgesinde faaliyet gösteren devlet sigorta prim teşviklerinin firmalarca hesaplanmasını sağlamak amacıyla geliştirilen Kılavuz yazılımının kullanımı konusunda hizmet veren Opus Danışmanlık ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası arasında FTSO üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı. Bu protokolle birlikte Opus Danışmanlıktan sigorta prim teşviklerinin Kılavuz programı üzerinden hesaplanması için hizmet alacak FTSO üyeleri teşvik tutarının yüzde 20 kadarı değil %10’nu kadar komisyon Opus Danışmanlığa ödeme yapacak.

Program hakkında bilgi veren Opus Danışmanlık sahibi Gülden Görür Pasin “Kılavuz isimli yazılım programı devlet tarafından uygulanan SGK teşvik primlerinin işletmeler bazında hesaplanması için geliştirilmiş bir yazılım. Biz de Opus Danışmanlık olarak Antalya ile Bodrum arasını kapsayan tüm bölge için Kılavuz yazılımının acentalığını almış bulunmaktayız. Verdiğimiz hizmet karşılığında firmalardan yüzde 20 oranında komisyon alıyoruz. Ancak bu protokolle birlikte bize başvuran FTSO üyelerinden %10 komisyon alacağız” dedi.

Protokolün FTSO üyelerine hayırlı olmasını dileyen FTSO Başkanı Osman Çıralı’da işletmeleri devlet teşvik ve desteklerinden yararlanmaya davet etti. Çıralı üyelerin iş yaşamını geliştirmek ve ihtiyaç duydukları hizmetleri daha uygun koşullarda alabilmelerini sağlamak için protokoller yapmaya devam edeceklerini kaydetti.