ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SÖZ ALINDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SÖZ ALINDI

Haber Tarihi: 22.07.2013

19/07/2013 tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Orman ve Su işleri Bakanlığı  Orman Genel Müdür Yardımcısı Recep Kaşan'ı makamında ziyaret etti.

Teleferik Projesi hakkında  bakanlıktan beklenen görüşün takibi amacıyla görüşme yapan Arıcan Recep Kaşan'dan bilgi aldı.

Teleferik projesi için en son olarak beklenen Orman ve Su İşleri Bakanlığının görüşü ilçe teşkilatının il müdürlüğüne yazacağı yazı ile şekillenecek. Orman Genel Müdürlüğü'ne ulaşacak görüş yazısı burada genel müdürlükçe verilecek karar ile sonlanacak. Orman Genel Müdür Yardımcısı Recep Kaşan İl Müdürlüğünden gelecek yazıdan sonra genel müdürlükte işlerin en kısa sürede biteceğinin sözünü verdi.

Orman ve Su işleri Bakanlığının vereceği görüşten sonra teleferik projesinde ihale aşamasına geçilmesi bekleniyor.