ÖRNEK ODA FTSO - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÖRNEK ODA FTSO

Haber Tarihi: 31.03.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası,iyi uygulamalarını akreditasyon süreci devam eden oda ve borsalarla paylaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından akreditasyon süreci devam eden C sınıfı oda ve borsalara, akreditasyon sürecinin tamamlamış A sınıfı oda ve borsaların tecrübelerinin aktarıldığı bir toplantı düzenlendi. toplantıya A sınıfı oda/borsalardan Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yanı sıra Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası da davet edildi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının iyi uygulamaları akreditasyon süreci devam eden oda ve borsalarla paylaşıldı. FTSO’nun iyi uygulamaları arasında olan ve TOBB tarafında üyesi olan oda/borsalara örnek gösterilen FTSO Stratejik Planı FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin tarafından anlatıldı. Toplantıya Füsun Şahin ile birlikte FTSO Akreditasyon ve Kalite Sorumlusu Deren Karasu da katıldı.