OTELCİLİKTE DAVRANIŞ STANDARLARI GELİŞTİRME PROJESİ BAŞLADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

OTELCİLİKTE DAVRANIŞ STANDARLARI GELİŞTİRME PROJESİ BAŞLADI

Haber Tarihi: 26.02.2016

Konaklama sektöründe hizmet kalitesini arttırmak amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Lonca Enstitü işbirliği ile hayata geçirilen Otelcilikte Davranış Standartları Geliştirme Projesi başladı.

Projeye katılan 10 otelin yöneticileri ile projenin kapsam ve içeriğini belirlemek amacıyla görüşmeler yapıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Fethiye bölgesinde turizmin kalitesini arttırmak amacıyla hayata geçirilen “Otelcilikte Davranış Standartları Geliştirme Projesi” uygulanmaya başladı. Proje kapsamında ilk olarak 5 Şubatta bilgilendirme semineri yapılmıştı. Bilgilendirme seminerinin ardından projeye dâhil olmak isteyen otel yöneticileri ile eğitimciler bir araya geldi. Görüşmeler her otelin yöneticileri ile ayrı ayrı yapıldı. Görüşmelerde proje boyunca yöneticilere ve personele verilecek eğitimlerin içeriğini belirlemek amacıyla kapsam ve içerik çalışması yapıldı.

Projenin ilk bölümünde her otelden en fazla 2 kişinin katılacağı yönetici eğitimleri düzenlenecek. İkinci aşamada ise her otelden en fazla 3 personelin katıldığı çalışan eğitimleri düzenlenecek.

Proje Kapsamındaki Eğitimler;

Departman Müdürleri ve Orta Kademe Yöneticiler;