ÖZEL SEKTÖRE DESTEK ÇAĞRISI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÖZEL SEKTÖRE DESTEK ÇAĞRISI

Haber Tarihi: 13.10.2018

Hazine ve Ekonomi Bakanı Berat Albayrak tarafından 20 Eylül 2018 tarihindeaçıklanan Yeni Ekonomi Programı ile; "enflasyonla mücadele kamu maliyesinde disiplin cari açığın düşürülmesi ve istihdamda artış" hedefleri doğrultusunda kamu ve özel sektör desteği ile eylem planlarının hayata geçirilmesi hedeflenmektedir.

Yeni Ekonomi Programı dahilinde ekonomik hedeflere ulaşmak için kamu kurumlarının yanı sıra özel sektörün de desteği önem arz etmektedir. Enflasyonla topyekün mücadele kapsamında iş dünyasının tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmet kalemlerinde asgari 3 ay süre ile %10 indirim yapmak suretiyle GÖNÜLLÜ olarak katılarak hükümetimiz tarafından ülke genelinde başlatılan  ‘İndirim Kampanyası’na destek verilmesi talep edilmektedir.

Bu kapsamda Enflasyonla Mücadele Programı dahilinde tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmet kalemlerinde asgari 3 ay süre ile %10 indirim yaparak ülke genelinde başlatılan  ‘İndirim Kampanyası’na GÖNÜLLÜ olarak destek vermek isteyen üyelerimizin Odamıza bilgi vermeleri hususu önemle duyurulur.

Bilgi için

Özge ERTÜRK HAKANOĞLU