PANDEMİ SORUMLUSU SERTİFİKA PROGRAMI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

PANDEMİ SORUMLUSU SERTİFİKA PROGRAMI

Haber Tarihi: 08.06.2020

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAYEM) yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında süreci yönetecek bireylerin yetiştirilmesi amacıyla Pandemi Sorumlusu Eğitim Programı başlattı.

Sağlık, turizm, gıda ve hizmet sektörleri başta olmak üzere pandemi sürecini yürütebilecek bireylere yönelik olan program için son başvuru tarihi 12 Haziran 2020 olduğu bildirildi. İnternet üzerinden gerçekleştirilecek olan ve 25 saatlik eğitimi içeren program kapsamında katılımcılara, salgın durumuna göre yaşanacakları öngörme, bununla ilgili çözümler üretme, panik anında çalışanları ve çevresini sakinleştirerek durumu anlatabilme ve pandemi sürecini yönetme becerilerinin kazandırılması hedefleniyor.

Başvuru ve detaylı bilgi için;