PAZARLAMA STRATEJİLERİ EĞİTİMİ YAPILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

PAZARLAMA STRATEJİLERİ EĞİTİMİ YAPILDI

Haber Tarihi: 19.11.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) eğitimleri üyelerinden gelen talepler doğrultusunda yoğun katılımla devam ediyor. Hafta sonu düzenlenen “Pazarlama Stratejileri” konulu eğitimde İzgören Akademi’den Koray Çelik Oda üyelerine ve çalışanlarına pazarlamanın sadece satış yapmak olmadığını firma hedefine paralel nasıl bir strateji belirleneceği hakkında bilgiler aktardı.

FTSO Hizmet Binası Likya Salonu'nda 17 Kasım 2018 Cumartesi günü 09.30-16.30 saatleri arasında düzenlenen İzgören Akademi Eğitmeni Koray Çelik tarafından verilen "Pazarlama Stratejileri" eğitimi yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Oda üyelerine ve üyelerinin çalışanlarına ücretsiz olan eğitimde “Pazarlama Satış Yapmak Değildir” “Pazarlamadan Sadece Pazarlama Departmanı Sorumlu Değildir” “Pazarlama Karması; 4P 4C 10C” “Fiyatı Etkileyen Faktörler Nelerdir? Fiyat Nasıl Belirlenir?” ve “Pazarlama Planları” konu başlıkları detaylı olarak işlendi. Eğitimde hedeflenen müşteri segmenti ve firmanın kendisini pazarda konumlandırdığı yer ile paralel olarak müşterilere hangi ürünler ve fiyat politikalarıyla ulaşılacağı markanın son tüketici ile nasıl temasa geçeceği konularında temel hedefleriyle uyumlu olan stratejilerin belirlenmesi için bilgi seviyelerinin geliştirilmesi yöntemleri grup uygulamalarıyla anlatıldı. Eğitime katılım gösterenlere "eğitim sertifikası" mail yoluyla gönderilecek. Katılımcılar tarafından doldurulan anket sonuçlarına göre FTSO’nun düzenlediği eğitimden memnuniyet oranı yüzde 91 oldu.

Finansçı Olmayanlara Finans Semineri

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitimleri üyeleri ve finans dünyasına ilgi duyanlar için 30 Kasım 1 Aralık tarihlerinde düzenleyeceği 2 günlük “Finansçı Olmayanlar İçin Finans” semineri ile devam edecek. Eğitim seminerinde İzgören Akademi Eğitmeni Ömer Emre Kaya temel finans (Başabaş noktası proje analizi tahmini gelir gider) konularında eğitim verecek. Oda üyelerine ve üyelerinin çalışanlarına ücretsiz olacak seminere katılım için FTSO eğitim birimiyle bağlantıya geçilebileceği bildirildi.