PERAKENDE MAĞAZACILIK VE GÖRSEL DÜZENLEME EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

PERAKENDE MAĞAZACILIK VE GÖRSEL DÜZENLEME EĞİTİMİ

Haber Tarihi: 08.04.2017

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği, Perakende Mağazacılık ve Görsel Düzenleme Eğitimi, pasta ve unlu mamüller imalatı yapan firma çalışanlarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, bölgemizin iş piyasasının ve kamuoyunun gelişimi için ihtiyaç duyulan eğitimleri düzenlemeye devam ediyor. FTSO ve İzgören Akademi işbirliği ile düzenlenene eğitimler büyük ilgi topluyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 8 Nisan 2017 Cumartesi günü Perakende Mağazacılık ve Görsel Düzenleme Eğitimi gerçekleştirildi. FTSO binasında Likya Salonunda yapılan eğitim, alanında uzman isimlerden olan İzgören Akademi Eğitmeni Zeynep Ertürk tarafından verildi. Eğitim, unlu mamüller ve pastacılık sektöründen yoğun katılım olması sebebiyle bu sektöre özel içerikle gerçekleştirildi. Firmaların günümüzde yoğun rekabet ortamında ayakta kalabilmeleri ve müşteriler tarafından vazgeçilmez bir marka olabilmeleri için mağazalarında satışa sürülen ürünlerin kalitesi kadar mağazanın tüm fiziksel koşullarıyla da müşterilerin 5 duyusuna hitap edecek şekilde tasarlanmasının önemini vurgulayan Zeynep Ertürk, görsel düzenleme konusunda katılımcılara örnekler vererek kendi iş deneyimlerini de katılımcılarla paylaştı.

Eğitimde Mağaza düzeninin yanı sıra farklı müşteri tipleri ile diyalog kurma ve zor müşteri tipleri ile kriz yönetimi konularına da değinildi. Bu konuda uygulama çalışmaları yapılarak yanlışlar ve doğrular ele alındı.

FTSO Eğitimleri İlk Yardım Eğitimi ile Devam Edecek

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 20-21 Nisan tarihlerinde Sağlık Bakanlığı Sertifikalı “İlkyardımcı Eğitimi” düzenlenecektir. Sağlık Bakanlığı 29/07/2015 tarih ve 29429 sayılı İlk Yardım Yönetmeliği uyarınca İş sağlığı ve güvenliği kapsamında; işyerlerinde ilkyardımcı bulundurma zorunluğu bulunmakta olup katılmak isteyen kişiler, FTSO Eğitim Birimi ile irtibata geçerek kayıt yaptırabilirler.