Profesyonel Yönetim Becerileri Eğitimi Düzenlendi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Profesyonel Yönetim Becerileri Eğitimi Düzenlendi

Haber Tarihi: 23.11.2009
Odamız tarafından İzgören & Akın Eğitim firması işbirliğinde 21 – 22 Kasım tarihleri arasında üyelerimize yönelik olarak Profesyonel Yönetim Becerileri Eğitimi gerçekleştirildi.

Yacht Butik Otel’ de düzenlenen eğitime yoğun ilgi olurken, 43 kişilik yöneticilik kariyerini şekillendirmek isteyen üyelerimiz iki gün boyunca güçlü kişilik özellikleri, üstün yönetsel beceriler, etkin insan kaynakları yönetimi, yüksek kurumsal güç konularında bilgi aldı.

Modern yönetim yaklaşımları çerçevesinde lider yöneticilik bilgi ve becerilerini etkileşimli bir ortamda katılımcılara kazandırmak amacıyla düzenlenen eğitimde, değişim basamaklarında başarılı adımlar atmak ve iyi sonuçlar almak için gerekli bilgi beceri ve uygulamalar üyelerimize aktarıldı.

Danışman Nebi Acar yönetimindeki eğitimde, üyelerimiz, uygulamalar ve oyunlarla keyifli anlar yaşadı.

Odamız tarafından üyelerimize yönelik olarak gerçekleştirilecek çeşitli kurumsal ve gelişim eğitimleri 2010 yılında devam edecek.