REMAX-AVANTAJDAN ARICAN’A ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

REMAX-AVANTAJDAN ARICAN’A ZİYARET

Haber Tarihi: 23.03.2016

Remax Avantaj Fethiye Koordinatörü Ebru Önal ve ekibi FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti.

Remax Avantaj Fethiye Koordinatörü Ebru Önal, Remax-Avantajın yapılanması, yeni çehresini, projeleri tanıtmak amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti. Ziyarete Remax-Avantaj koordinatörlük görevine atanan Ebru Önal, Hüsniye Ocak, Gökhan Baktimur, Devrim Tonguç, Sinan Biçer katıldı.

Ziyaret sırasında Ebru Önal, Remax-Avantaj’ın çalışmaları hakkında Arıcan’a bilgi verdi. Sohbet sırasında Fethiye’de konut ve gayrimenkul piyasasının durumu ve sorunları da görüşüldü.