Rodos Fuarı`nda Son Tarih 16 Ekim - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Rodos Fuarı`nda Son Tarih 16 Ekim

Haber Tarihi: 08.10.2009

Rodos Fuarına katılımcı veya ziyaretçi olarak katılacak olan Firma sahipleri için gerekli evrak listesi ekte yer almaktadır.

Yunanistan Konsoloslugu ile yapılan gorusmeye istinaden;

- Firma sahiplerine
- Firma sahiplerinin eşlerine
- Firma çalışanlarına çok girişli vize verilecektir.

Rodos Fuarına katılmak isteyen üyelerimizin ve çalışanlarının 16 Ekim 2009 tarihine kadar aşağıda belirtilen turizm paketlerinden bir tanesini seçip, ve yine aşağıda belirtilen vize için gerekli evrakları tamamlayarak odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Turizm paketi üç Kişilik Odada Kişi Başı 310 EURO

Turizm paketi iki Kişilik Odada Kişi Başı 345 EURO

Turizm paketi Tek Kişilik Odada Kişi Başı 370 EURO

Deniz Manzaralı oda farkı ( 5 gün için ) 25 EURO

TURİZM PAKETİNE DAHİL OLAN HİZMETLER

GİDİŞ – DÖNÜŞ BİLET

Marmaris – Rodos 1 kişilik bilet
(29 Ekim 2009 Perşembe sabahı saat 08.00’da Marmaris Limanı’ndan hareket)

Rodos - Marmaris 1 kişilik bilet
(3 Kasım 2009 Salı akşamüstü saat 15.00’da Rodos Limanı’ndan dönüş)

5 GECE KONAKLAMA

5 gece 4 yıldızlı Mediterranean Otel’de yarım pansiyon (kahvaltı ve akşam yemeği dahil ) konaklama

KATILIMCILARIN TRANSFERİ

Katılımcıların ilk gün Rodos Limanından Mediterranean Otel’e transferi
Katılımcıların
fuar süresince 4 gün boyunca sabahları Mediterenean Otel’den fuar alanına ulaştırılması

Katılımcıların fuar süresince 4 gün boyunca akşamları fuar alanından Mediterranean Otel’e ulaştırılması

Katılımcıların son gün Mediterranean Otel’den Rodos Limanın’a transferi

GALA YEMEĞİ

Fuarın açılış günü açılış seromonisi

Katılımcılar için fuarın 1. günü akşamı gala yemeği

ŞEHİR TURU

3 Kasım 2009 Salı günü otel check out işlemlerinin ardından ücretsiz şehir turu

VİZE İŞLEMLERİNİN TAKİBİ

Vize işlemlerinin takibi ve gerekli evrakların bildirimi

Turizm Paketi Fiyatına Dahil Olmayan Hizmetlerimiz :

• Vize ücreti

• Şahsi harcamalarınız ve otel ekstralarınız,

• Yurt dışı çıkış harcınız (15 YTL)

AYRINTILI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN:

ADA FUAR ORG.DAN.LTD.ŞTİ.

YUSUF ALTAY

0.532.587 89 80 - - 0.252.412 43 41

ÇOK GİRİŞLİ VE UZUN SÜRELİ VEYA GRUP YUNANİSTAN VİZESİ İÇİN
FİRMA SAHİPLERİNDEN İSTENEN GEREKLİ BELGELER

Çok girişli Yunanistan Schengen vizesi talebinde bulunacak kişilerin aşağıda belirtilen evrakları EKSİKSİZ olarak EN GEÇ 16 EKİM 2009 CUMA günü elimizde olacak şekilde

ADA FUAR ORG. DAN. İTH. İHR. LTD. ŞTİ.

ÇILDIR MAH. 105 SOK. KAYACAN APT. NO: 26/7
MARMARİS

Tel: 0.252.412 43 41

Adresine göndermeniz gerekmektedir. Gönderilerinizi YURTİÇİ KARGO ile yapmanız tercih edilir.

VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ:

• Tarafımızdan size gönderilmiş olan, eksiksiz, BÜYÜK HARFLERLE, doldurulmuş ve şahsen imzalanmış başvuru formu (Başvuru formuna ev adresini,ev ve işyeri telefonunu ve varsa cep telefonu numarasını yazmayı unutmayınız).

• Vize bitiş tarihinden itibaren üç(3) ay geçerli pasaport

• Varsa bir önceki pasaport

• Yeni çekilmiş iki fotoğraf (arka fonu beyaz olacak)

• Seyahat süresinin tamamını kapsayan ( en az 5 gün) 30.000 € teminatlı seyahat sigortası

• Pasaportunuzun fotokopisi ( BAŞTAN SONA YENİLEME TARİHİNE KADAR OLAN SAYFALAR-SCHENGEN VİZESİ OLAN TÜM SAYFALAR VE SON SAYFA (NÜFUS BİLGİLERİNİN OLDUĞU SAYFA)

• Firmadan, yetkili bir kişi tarafından imzalanmış, vize alacak kişinin masraflarının firma tarafından karşılanacağına dair garanti mektubu

• İmza sirküleri (1 asıl, 1 fotokopi)
    Şirketin kuruluşunu belgeleyen Ticaret Sicil Gazetesi (1 asıl, 1 fotokopi)

• Ticaret veya Sanayi Odasından yeni tarihli faaliyet belgesi (1 asıl, 1 fotokopi)

• Vergi levhası (1 asıl, 1 fotokopi)

• Ticaret veya Sanayi Odasından oda sicil kaydı belgesi (1 asıl, 1 fotokopi)

• Şirket sahipleri bir önceki yılın Kurumlar Vergisi tahakkuk ve ödenti makbuzları

• Gelir vergisi mükellefleri bir önceki yılın Gelir Vergisi tahakkuk ve ödenti makbuzları

• Üç ay geriye dönük Muhtasar Vergisi tahakkuk ve ödenti makbuzları

• Ticaret Odasından vize talep formu

• Vergi Daireseinden mükellefiyet durumunu gösterir belge

• Ticaret ve Sanayi Odasından ortaklarının hisse payını bildirir belge

• Banka hesap cüzdanları fotokopileri ( hem şirket hem de şahıs )

• Var ise isminize kayıtlı tapu fotokopisi ve/veya araç ruhsat fotokopisi

• 73 EURO vize ücreti ( 160 TL )

• Seçmiş olduğunuz Turizm paketi ücreti ( 310 Euro veya 345 Euro veya 370 Euro )

NOT 1   : Lütfen, gerek duyulduğu takdirde yukarıda belirtilen evraklara ek olarak başka evrakların da banka cüzdanları, kredi kartları ve varlık bilgileri gibi istenebileceğini dikkate alınız. Yukarıda belirtilen evrakların tamamının temini, kesin olarak vize alınacağının garantisi değildir.

NOT 2   : Vize başvurusunda bulunacakların, kendi kolaylıkları açısından ve vize işlemlerinin yapılabilmesi için, seyahatlerinden kısa bir süre önce olmamak kaydıyla, zamanında başvurmaları rica olunur.

NOT 3: Hususi (yeşil) pasaport hamili kişilerin Yunanistan’a girmeleri için vize almaları şarttır.

NOT 4: Diplomatik (kırmızı) ve hizmet (gri) pasaport hamili kişilerin vize alma mecburiyetleri yoktur.

ÇOK GİRİŞLİ VE UZUN SÜRELİ VEYA GRUP YUNANİSTAN VİZESİ İÇİN
FİRMA ÇALIŞANLARINDAN İSTENEN GEREKLİ BELGELER

ADA FUAR ORG. DAN. İTH. İHR. LTD. ŞTİ.

ÇILDIR MAH. 105 SOK. KAYACAN APT. NO: 26/7
MARMARİS

Tel: 0.252.412 43 41

VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ:

• Vize bitiş tarihinden itibaren üç(3) ay geçerli pasaport

• Varsa bir önceki pasaport

• Yeni çekilmiş iki fotoğraf (arka fonu beyaz olacak)

• Şirketin antetli kağıdına seyahatin maksadını belirten konsolosluğa hitaben yazılmış yazı

• Çalıştığı şirkete ait imza sirküleri (1 asıl, 1 fotokopi)

• Çalıştığı şirkete ait şirketin kuruluşunu belgeleyen Ticaret Sicil Gazetesi (1 asıl, 1 fotokopi)

• Çalıştığı şirkete ait Ticaret veya Sanayi Odasından yeni tarihli faaliyet belgesi (1 asıl, 1 fotokopi)

• Çalıştığı şirkete ait vergi levhası (1 asıl, 1 fotokopi)