"S" VE "T" PLAKALI ARAÇLARIN ÇALIŞMA İZİN BELGELERİ HAKKINDA DUYURU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

"S" VE "T" PLAKALI ARAÇLARIN ÇALIŞMA İZİN BELGELERİ HAKKINDA DUYURU

Haber Tarihi: 28.02.2019

Muğla ili genelinde faaliyet gösteren ve çeşitli sebeplerle Çalışma İzin Belgesi alamamış halen bir araçta tescilli veya Muğla Büyükşehir Belediyesince verilen 180 gün bekleme süresi dolmamış olan “S” ve “T” plakalı araç sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilerek taşımacılık faaliyetine devam edebilmeleri amacıyla Çalışma izin Belgesi süreleri 2019 yılında geçerli olmak üzere son başvuru tarihleri UKOME Kurulunun 15.02.2019 tarih ve 2019/2-76 sayılı kararı ile 1 Nisan 2019 tarihine kadar uzatılmıştır.

Bu kapsamda alınan karar uyarınca Çalışma İzin belgesi alamamış olan “S” ve “T” plakalı araç sahiplerinin 01.04.2019 tarihine kadar gerekli iş ve işlemleri yapmaları büyük önem arz etmektedir.