ŞAHİN, KANAL F`DE DİLEK TAŞ`A KONUK OLDU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ŞAHİN, KANAL F`DE DİLEK TAŞ`A KONUK OLDU

Haber Tarihi: 03.10.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  Genel Sekreteri Füsun Şahin Kanal F`ye konuk oldu. Sabah kuşağında yer alan Dilek Taş`ın hazırlayıp sunduğu `Yeni Bir Gün  Yine Bir Gün` adlı programa konuk olan FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin Oda`yı tanıtarak, Oda politikaları ve hizmetleri  hususunda bilgiler verdi.

Kanal F`de `Yeni Bir Gün  Yine Bir Gün` adlı programda programı hazırlayan ve sunan Dilek Taş`ın sorularını yanıtlayan FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin öncelikli olarak 1901 yılında kurulan FTSO`nun tarihçesini anlattı. FTSO`nun 1957 depremi ve bir de yangın felaketi olmak üzere iki defa  tüm dokümanlarını yani hafızasını kaybettiğini anlatan FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin, şimdilerde Oda bünyesinde kurulan sistemlerle hem güçlü bir arşive sahip olmak, hem de gelecekte olası felaketlere hazırlıklı olmak için kapsamlı çalışmalar yapılmakta olduğunun altını çizdi.

FTSO`da uygulanmakta olan ve süreç içerisinde daha da geliştirilmesi hedeflenen Kalite Yönetim Sistemi`ni de anlatan Genel Sekreter Şahin, "Biz çalışanlardan ve Oda yönetimlerinden bağımsız olacak, kişiye ve yönetime göre değişmeyecek kurumsal bir yapı oluşturduk. Bunu geliştiriyoruz da. Bu konuda arzuladığımız noktaya vardığımızda çok güzel şeyler olacak... Ayrıca üyelerimizin ihtiyaç duydukları bir çok eğitimi organize ediyoruz. Oda olarak Fethiye`nin sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında kamuoyu oluşturmak amacıyla bir sivil toplum kuruluşunun ne yapması lazımsa oları da yapıyoruz" dedi.