ŞAHİN, TİCARET SİCİL GÜNÜNÜ KUTLADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ŞAHİN, TİCARET SİCİL GÜNÜNÜ KUTLADI

Haber Tarihi: 28.01.2015

27 Ocak gününün Ticaret Sicil günü olması sebebiyle Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Füsun Şahin, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicil Müdürlüğü çalışanlarının gününü kutladı.

FTSO Ticaret Sicil Müdürü Mustafa Ergin ve FTSO Ticaret Sicili  Yrd.Meral Koca’nın Ticaret Sicil gününü kutlayan Genel Sekreter Şahin, Ergin ve Koca’ya hediyelerini takdim etti.

Füsun Şahin, “Ticaret Sicili bütün odaların belkemiğini oluşturuyor. Bütün firmalarımızın kayıtlarının doğru tutulması, mevzuatı bilen, konusuna hakim, fedakar arkadaşlarla yapılıyor bu iş. Ben arkadaşlarımı kutluyorum. Onlarla gurur duyduğumu, işlerini çok iyi yaptıklarını hem bölge odaları nezdinde hem de Türkiye odaları nezdinde ifade etmek istiyorum.” diyerek ticaret sicil birimlerinin ticaret odaları ve ticaretle uğraşan kişilerin hayatındaki önemine değindi.