ŞAHİNER VE SAATCI’DAN FTSO’NUN YENİ YÖNETİMİNE ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ŞAHİNER VE SAATCI’DAN FTSO’NUN YENİ YÖNETİMİNE ZİYARET

Haber Tarihi: 09.04.2018

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şahiner ve Saatcı’yı FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’nin yanı sıra çok sayıda Yönetim Kurulu ve Meclis üyesi karşıladı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Organları seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilk tebrik ziyaretini Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Belediye Başkanı Behçet Saatcı gerçekleştirdi. 9 Nisan Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette Muzaffer Şahiner ile Behçet Saatcı’yı FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Hıra, Şevket Süreyya Gürol, Fatih Tufan, İbrahim Erdem, Meclis Başkan Yardımcısı Nurettin Metin Sevinç, Meclis Divanı Katip Üyesi Akif Milaslıoğlu, Meclis Üyeleri Efrayim Akçabel, Selamettin Yılmaz, Fadıl Ardıç, Mehmet Döver, Harun Yüksel Balcı, Kerim Arslan, 1 Nolu Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Coşkun Seçim karşıladı.

Her zaman işbirliği içerisinde çalışmaya hazırız

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının yeni yönetimini tebrik eden Kaymakam Muzaffer Şahiner, “İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan ticaret odamızda seçim dönemi yaşandı. Bu süreç sonunda yeni başkanımız seçildi. Kendisine ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerimizi iletmek üzere Belediye Başkanımızla beraber geldik. Kendisi de bizi misafir etti. Bu zamana kadar yönetimde görev alan arkadaşlarımız çok güzel şeyler yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Fethiyemizin her tarafı birbirinden önemli, değerli. Bundan sonra da işbirliği, gönül birliği içerisinde hizmetler devam edecek. Bundan sonraki görevinde kendilerine başarılar diliyoruz. Kamu kurum ve kuruluşları olarak ticaret odamızla her zaman işbirliği içerisinde çalışmaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz.” dedi.

Saatcı, “Diyalog içerisinde çözülmeyecek sorun yok”

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı ve yeni Oda yöneticilerini tebrik eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da “Hem sayın başkana hem yeni yönetime Sayın Kaymakamımızla nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Fethiye’nin en önemli sivil toplum örgütü olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası bir seçim dönemi geçirdi. Kıran kırana bir seçim oldu. Netice de bir kişi seçimleri kazanacaktı. Bu ekip kazandı. Daha önce görev yapan ekibe de sayın başkana da Fethiye’ye kazandırdıklarından dolayı, özellikle Babadağ projesine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Osman Kardeşim ve yönetimi bayrağı eline aldı. İnanıyorum ki çok daha yukarılara götüreceklerdir. Sayın Kaymakamım da ifade etti, Fethiye’deki sivil toplum örgütleri ve resmi kurumlarla diyalog içerisinde Fethiye’de çözülmeyecek hiçbir problem yok. Gerçekten bu anlamda Sayın Kaymakamın önderliğinde Fethiye’de çok iyi bir uyum var. Bu uyumun başarıya götüreceğinden eminiz. Yeter ki arada ayrık otu çıkmasın. Osman, bildiğimiz, yemeğini yediğimiz arkadaşımız. Kolay gelsin.” sözlerini kaydetti.

Çıralı, “Uyum çok önemli”

Ziyaretlerinden ötürü Kaymakam Muzaffer Şahiner ve Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür eden Osman Çıralı, her zaman uyum içerisinde çalışacaklarını kaydetti. Çıralı, “Öncelikle Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza hoşgeldiniz diyorum. Seçim süreci bitti. Biz göreve başladık. Arkadaşlarımızın hepsini davet ettik ancak birçoğu gelemedi. Arkadaşlarımız adına hoşgeldiniz diyorum. Başkanımızın dediği gibi bir bayrak yarışıydı. Biz bayrağı kaptık. İnşallah layık olduğu yerde tutmaya devam edeceğiz. Odamız Fethiye’de başarılı işler yaptı, hep beraber yaptık. Bundan sonra birlikte olabilmek, arkadaşlarımızla her şeyi kucaklayabilmek için çıktık bu yola. Paylaşımcı olacağız dedik. Şeffaf olacağız dedik. Hesap verebilen olacağız dedik. Bu sözleri yerine getireceğimizi düşünüyorum. Uyum çok önemli. Fethiye’de iki tane mülki amirimiz var, biri seçilmiş biri atanmış. Biz sizlerin emrinizdeyiz. Sizlerle her zaman uyum içerisinde çalışacağımıza, sizlerin arkanızda olacağımıza arkadaşlarım adına söz veriyorum. İnşallah Fethiyemize hayırlı, uğurlu olur, Allah bizi mahcup etmez, verdiğimiz sözleri yerine getirebiliriz diye düşünüyorum. Ayaklarınıza sağlık.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ziyaret sırasında bulunan Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri kendilerini tanıttılar.