Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa Odamızı Ziyaret Etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa Odamızı Ziyaret Etti

Haber Tarihi: 27.04.2010

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa Odamızı ziyaret etti.

FTSO Başkanı Akif Arıcan yaptığı açılış konuşmasında, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa, önemli bir görev üstlenmiştir. Kendisini sürekli izliyoruz, görevini başarıyla sürdürüyor. Bölgemizin sorunları hakkında kendisiyle istişare yapacağız. Fikirlerinden faydalanacağız dedi.

Ziyarette konuşan Müsteşar Ali Boğa da, ziyaret sebebinin Fethiye sorunları hakkında bilgi alışverişi yapmak olduğunu belirterek, fethiye Ticaret ve Sanayi Odası` nın faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirtti.Ali Boğa "Türkiye’deki reel kesimin tamamına hitap eden bir Bakanlığın sorumlusuyum. Fethiye nüfusu ve ekonomik potansiyeli ile birçok ilden önde olan bir yerleşim merkezi. Bu potansiyeli harekete geçirebilmenin yollarını arıyoruz. Bakanlık olarak son günlerde ataktayız. Esnaf stratejisini açıkladık. Avrasya’nın orta segmentte üreticisi olmayı kendimize hedef seçtik" dedi.

Konuşmaların ardından Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan ve Müsteşar Ali Boğa` ya sunulan "Sorunlar ve Çözüm Önerileri" hakkında görüşlerini dile getiren Ali Boğa, oda yetkililerinden sorunlar ile ilgili ayrıntılı bilgi alarak, sorunların takipçi olacağını söyledi.