SARGIN’DAN ARICAN’A ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SARGIN’DAN ARICAN’A ZİYARET

Haber Tarihi: 31.12.2015

YapıKredi Bankası Likya Şubesi Müdürü Salih Sargın, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan’ı Fethiye ekonomisine ilişkin görüş alış-verişinde bulunmak amacıyla ziyaretti.

Fethiye’deki görevine yeni başlayan YapıKredi Bankası Likya Şubesi Müdürü Salih Sargın, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile görüştü. Ziyarette Sargın’a, YapıKredi Bankası Likya Şubesi Kobi Portföy Yöneticisi Şule Savacı da eşlik etti. Salih Sargan, Arkif Arıcan’a YapıKredi Yayınlarından çıkan bir kitabı da hediye etti.

Fethiye’nin turizm, tarım ve ticaret sektörlerinin bir arada olmasından dolayı ekonomik canlılığı olan bir yer olduğunu ifade etti. Fethiye’nin nüfusunun çevresi de hesaba katılarak 200 bin olarak düşünülmesi gerektiğini ifade eden Slaih Sargın, bölge yerleşim yerlerinin de Fethiye’den alışveriş yaptığını kaydetti.

Akif Arıcan, Salih Sargına Fethiye ekonomi ve FTSO tarafından yürütülen Babadağ Teleferik Projesi, Fethiye İşletme Fakültesi ve Fethiye Kruvaziyer Liman Projesi gibi Fethiye ekonomisini büyütecek projeler hakkında bilgi verdi.

TİCARETTE TEKNİK ENGELLER SİTESİ HK.