SATIŞIN ŞİFRELERİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SATIŞIN ŞİFRELERİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Haber Tarihi: 08.02.2017

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Satışın Şifreleri semineri Oda üyelerinden büyük ilgi gördü. Eğitim gündüz mesai saatlerinde gelemeyen üyeler için akşam saatlerinde yapıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, İzgören Akademi iş birliği ile kaliteli ve konusunda uzman eğitmenlerİ üyeleri ve Fethiye halkı ile buluşturmaya devam ediyor.

09 Şubat Perşembe günü FTSO Likya Salonu’nda akşam 19:30-21:30 saatleri arasında düzenlenen “Satışın Şifreleri”seminerine; gayrimenkul danışmanlığı, inşaat, turizm, otelcilik,tekstil, kuyumculuk, mermer sanayii, toptan ve perakende mağazacılık sektörü yönetici ve çalışanlarının yanı sıra FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu üyesi Halit Saraç da katıldı.

ARICAN; “Eğitim planı üyelerimizin önerileri ile oluşturuluyor”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan 09 Şubat Perşembe günü yapılan Satışın Şifreleri semineri başlangıcında katılımcılara FTSO Eğitim Hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Düzenli olarak yapılan üye memnuniyet anketleri ve üyelerden gelen öneriler ile yıllık eğitim planının oluşturulduğunu ifade eden Arıcan, satış alanında faaliyet gösteren yönetici ve çalışanların satış becerilerini geliştirmesi için satışta olmazsa olmaz kuralları benimsemesi, mevcut bilgilerini tazelemesi amacıyla bu seminerin düzenlendiğini belirtti. Üyelerden gelen talep üzerinde, Odamız tarafından genellikle haftasonu gündüz saatlerinde düzenlenen eğitimlere katılamayan işyeri sahipleri ile yönetici ve çalışanları için bu seminerin hafta içi ve akşam saatlerine aldıklarını belirtti.

Akif Arıcan ayrıca FTSO tarafından yürütülen projelerden Babadağ teleferik projesinin ihaleye çıktığını belirterekFethiye-Seydikemer Organize Sanayi Bölgesi Fizibilite Etüdü Projesi ve Fethiye Üniversitesi açılması konusunda yapılan çalışmalar hakkında da katılımcılara bilgiler verdi.

Eğitmen Ece Üvey’in Satışın Şifreleri konusunda verdiği seminer, kendine has, eğlenceli ve interaktif anlatımı ilekatılımcılardan beğeni topladı. Katılımcılar seminer sonunda Ece Üvey’e kendi sektörleri ile ilgili akıllarında kalan soruları sordular ve seminerin daha uzun süreli olarak yeniden düzenlenmesini talep ettiler.

Satışın Şifreleri Seminerinin gündüz mesai saatlerinde gelemeyen üyeler ve üye çalışanları için akşam saatlerinde yapılması katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Sıradaki eğitim: “Turizm Sektöründe Misafir Memnuniyeti”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının 2017 yılı eğitimleri 12 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan “Turizm Sektöründe Misafir Memnuniyeti” eğitimi ile devam edecek. Lonca Enstitü Eğitmen Nebi Acar tarafından verilecek olan eğitimde Turizm sektöründeki en önemli kavram olan misafir memnuniyetinisağlamanın yolları konusunda anlatım gerçekleştirilecek.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının eğitimlerini takip etmek isteyenler için yıllık eğitim planı FTSO web sitesinde de yayımlanıyor.