SATIŞIN ŞİFRELERİNİ BU EĞİTİMDE BULDULAR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SATIŞIN ŞİFRELERİNİ BU EĞİTİMDE BULDULAR

Haber Tarihi: 21.05.2015

İzgören Akademi ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ile Fethiye’de hizmet veren satış temsilcileri kaliteli bir eğitimle buluştu.

17 Mayıs Pazar Günü FTSO Likya Salonu’nda düzenlenen Şatışın Şifreleri Eğitimi İzgören Akademi Eğitmeni Ece Üvey tarafından verildi. Satışın Şifreleri Eğitimi’ne Gayrimenkul Danışmanlığı, İnşaat, Turizm, Hazır Giyim, Kuyumculuk, sektörlerinden 27 kişi katıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Satışın Şifreleri Eğitimi’nde, satış alanında faaliyet gösteren çalışanların aşağıdaki soruların cevabı ile birlikte satış becerilerini pratik uygulamalarla geliştirmesi hedeflendi.

Satış görüşmesi için nasıl hazırlıklar yapılmalı?

Satış görüşmesinde kullanılabilecek teknikler var mı?

Satış sonrası bir çalışma yapmak gerekli mi?

Ürün ya da hizmeti en etkili ne şekilde sunabilirim?

Satış çalışmaları için altın kurallar var mı?

Eğitmen Ece Üvey, kendine has, eğlenceli ve interaktif anlatımı ile beğeni topladı. Eğitim sonunda sertifikalarını alan katılımcılar eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirdi.