Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`ne Ziyaret - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`ne Ziyaret

Haber Tarihi: 11.06.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Uğur Çaçaron ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gürsu Özdemir ile birlikte 08.06.2012 Cuma günü Şehit  Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`ni ziyaret etti . Ziyarette şehit ailelerinin sorunları yerel ve ulusal düzeyde dinlendi. Dernek Başkanı  Süleyman Şahin, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan`a ziyaretlerinden dolayı duydukları mutluluğu iletti.  Sayın Şahin, ``Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası her zaman yanımızda olmuştur`` şeklinde konuştu.

Sayın Şahin derneğin sorunlarının bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtti. ``Çoğu yerde bizlere ikinci sınıf muamelesi yapılıyor. Bizler başka bir ülke için kan dökmedik ki, ülkemizin daha ferah düzeye çıkması için bu ülkede bunlar yaşandı. Ayrıca diğer bir konu da, buradan yetkililere seslenmek istiyorum. Neden, şehit ve gaziler hep gariban çocukları? Şehit cenazelerinin kalktığı semtlere bakıyoruz. Her zaman malum mahalle camilerinden kalkıyor. Bu tablo, Türkiye`nin her bölgesinde aynı. Herkes bu ülke, bu bayrak için çarpışmıştır.`` dedi.

Sayın Arıcan`da ``Elimizden geldiği kadar Derneğinize destek oluruz. Daima sizlerin yanındayız. Şehitlerimiz bu vatan ve bizler için hayatını kaybediyor. Vatan evlatları gencecik yaşta yaşamdan kopuyor. Bu acılar yaşanmasın istiyoruz. İnşallah bu acılara yenileri eklenmez.`` dedi.

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin FTSO Başkanı Akif Arıcan`a Şehit aileleri için yaptırılan Türk bayraklı şal hediye etti.