Şekerbank`tan Akif Arıcan`a Ziyaret - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Şekerbank`tan Akif Arıcan`a Ziyaret

Haber Tarihi: 05.12.2014

Şekerbank Fethiye Şube Müdürü M. Nuri Pihava ve Müdür Yardımcısı Gökçin Tezel İri, 4 Aralık Perşembe günü saat 11:00’da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti.

Oldukça samimi bir atmosferde geçen ziyarette FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Oda tarafından gerçekleştirilen ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Şekerbank Şube Müdürü M. Nuri Pihava, Şekerbank'ın Fethiye'de ki bankacılık faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Pihava, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyelerini 12 Aralık 2014 tarihinde 17.30- 20.30 saatleri arasında Tuana Tatil Köyünde gerçekleştirecekleri "Fethiye'de Turizmin Sorunları" etkinliğine davet etti. Etkinliğe turizm sektöründen meslek kuruluşu temsilcileri ile işletmecilerin katılacağını belirten Pihava, Şekerbank Genel Müdürü Yardımcısı Gökhan Ertürk ve Bölge Müdürü Mustafa Özer'in de katılacağı etkinlikte turizmciler için hazırlanacak özel ürünler hakkında bilgiler verileceğini dile getirdi.  Pihava FTSO'nun çalışmalarını taktirle izlediklerini belirterek Başkan Arıcan'a, Genel Müdürü Yardımcısı Gökhan Ertürk ve Bölge Müdürü Mustafa Özer ile birlikte tekrar ziyarete gelmek istediklerini belirtti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Şekerbank Fethiye Şube Müdürü M. Nuri Pihava ve Müdür Yardımcısı Gökçin Tezel İri'ye görevlerinde başarılar diledi.