SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Haber Tarihi: 06.05.2014

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Seydikemer ilçesi ile bağlantısını koparmıyor. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Seydikemer Belediye Başkanı seçilen Yakup Otgöz'e Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri 6 Mayıs 2014 Salı günü “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burhanettin Tuna, Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz ve Adnan Bakırcı Seydikemer Belediye Başkanlığı makamında görevine seçilen Yakup Otgöz’ü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Seydikemer'de teşkilatlanan kamu kurumlarının ilçe olarak oluşturulan kurumlarının durumu hakkında bilgilerini tazeleyen  FTSO heyeti  Belediye Başkanı Yakup Otgöz'den Seydikemer’de yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Seydikemer'in ilçe olarak Fethiye’den ayrılmış olmasına rağmen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Seydikemer bölgesine hizmet vermeye memnuniyetle devam edeceğini ifade etti.

Başkan Yakup Otgöz ise, hayırlı olsun dileklerinden dolayı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası heyetine teşekkür etti.