SGK Borçlarının Yapılandrılması Hk.Bilgilendirme Semineri(22.03.2011) - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SGK Borçlarının Yapılandrılması Hk.Bilgilendirme Semineri(22.03.2011)

Haber Tarihi: 14.03.2011

Sayın Üyemiz,

Kamuoyunda “Torba Kanun” olarak bilinen 5838 sayılı Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’un yürürlüğe girmesiyle, SGK borçlarının yapılandırılmasının usul ve esasları ile sosyal güvenlik ve iş mevzuatında birçok değişiklik yapılmış ve mevzuata bazı yenilikler getirilmiştir.

Bu kapsamda, Sosyal Güvenlik Kurumu Muğla İl Müdürlüğü tarafından odamız üyelerinin soru ve sorunlarının yanıtlanması amacıyla, Odamızda 22 Mart 2011 tarihinde saat 14.00’te bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Katılımlarınızı bekleriz,

Seminer Detayları:

·         Tarih: 22 Mart 2011 Salı

·         Saat: 14.00

·         Yer: FTSO

Seminer İçeriği:

·         Yapılandırmaya konu alacaklar ve dönemi

·         5510 Sayılı Kanun 24. Ve 25. Maddesine göre yapılan yapılandırmanın ihyası

·         1479 ve 2926 sayılı kanuna tabi sigortalıların geçici 17. Maddeye göre durdurulan sürelerinin ödemesi

·         Kanun kapsamında çıkan işyerlerinin terkin edilecek tutarları

·         Başvuru süresi ve ödeme şekilleri

·         Yapılandırma bozulma koşulları