SİGORTACILAR DA KOSGEB DESTEKLERİNDEN YARARLANABİLECEK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SİGORTACILAR DA KOSGEB DESTEKLERİNDEN YARARLANABİLECEK

Haber Tarihi: 13.04.2017

KOSGEB tarafından verilen hizmet ve desteklerden yararlanacak olan Küçük ve Orta büyüklükteki işletmelere ilişkin sektörel ve bölgesel önceliklerin belirlenmesi hakkında kararda değişiklik yapılması ile, daha önceden ‘Desteklenen Sektörler’ arasında yer almayan sigorta acenteleri de listeye dahil edildi.

31 Mart 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan karar değişikliği ile 66.22 Nace kodu ile başlayan, ‘Sigorta acentelerinin ve aracılarının faaliyetleri’(Sadece bu alt başlık desteklere dahildir) konusuyla iştigal eden işletmeler, destek.kosgeb.gov.tr adresindeki veri tabanına kayıt olabilecek ve her türlü KOSGEB desteğinden faydalanabilecek.