SİGORTACILAR, TOBB KURULTAYI SONRASINDA BİR ARAYA GELDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SİGORTACILAR, TOBB KURULTAYI SONRASINDA BİR ARAYA GELDİ

Haber Tarihi: 20.09.2019

8 Nolu Sigortacılık ve Finans Hizmetleri Meslek Komitesi ve meslek grubu üyeleri 26 Ağustos 2019 tarihinde TOBB ikiz kulelerde yapılan Sigortacılık Acenteleri Kurultayı'nın detaylarını paylaşmak üzere Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda 20 Eylül Cuma günü toplandı.

Toplantıya Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, 8 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Fadıl Ardıç, Başkan Yardımcısı Ramazan Patat, Komite Üyeleri Mehmet Döver, Hakan Kayışcı ve meslek grubu üyeleri katıldı.Ankara’da yapılan TOBB Sigorta Acenteleri Kurultayı’nın ardından kurultayda alınan kararların meslekleri üzerine olan etkisinin konuşulduğu toplantıda özellikle Sigorta Acenteleri’nin yeni çıkan mevzuat ve Sigortacılık Devlet Denetleme Kurumu’nun kurulmasının acenteler üzerindeki pozitif etkisinden bahsedildi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda son olarak yeni çıkan sigortacılık mevzuatı ele alındı.