SİGORTACILIK HAFTASI KUTLANDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SİGORTACILIK HAFTASI KUTLANDI

Haber Tarihi: 03.06.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 8 Nolu Meslek Komitesi organizasyonunda Fethiye’de sigortalılık bilincinin geliştirilmesi amacıyla 27 Mayıs–2 Haziran günleri arasında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Hafta dolayısıyla 01.06.2013 Cumartesi günü saat 10:00 da  8 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Aydın Aktepe, Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Meslek Komitesi Üyeleri ile birlikte Cumartesi günü saat 10.00’da Atatürk Anıtına çelenk sundu. Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz’ın da katıldığı çelenk sunma töreninde FTSO çelengi 8 Nolu Meslek Komitesi Başkanı  Aydın Aktepe ve Başkan Yardımcı Kemal Hıra tarafından sunuldu. Arından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı seslendirildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan, 8 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Aydın Aktepe, “Bizlerin birinci hedefi siz değerli meslektaşlarımızın sorunlarına yine sizlerle birlikte çözüm yolları aramaktır. Ama bunu gerçekleştirebilmemizin yolu önce birbirimizle ve halkımızla sağlıklı iletişim kurmaktan geçer” dedi.