SKAL INTERNATİONAL FETHİYE ŞUBESİNDEN FTSO’YA PLAKET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SKAL INTERNATİONAL FETHİYE ŞUBESİNDEN FTSO’YA PLAKET

Haber Tarihi: 22.04.2016

SKAL INTERNATİONAL FETHİYE ŞUBESİNDEN FTSO’YA PLAKET

Skal International Fethiye Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen "Turizmde Marka Değeri" paneli gerçekleştirildi.

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Kültür merkezinde düzenlen "Turizmde Marka Değeri" isimli panele Kaymakam Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkan Vekili Mete Atay, turistlik seyahat acentesi temsilcileri, turizmciler ve turizm okulu öğrencileri katıldı.

Ömer Hakgeçirmez’in moderatörlüğünde gerçekleşen panelde Uluslararası Skal Dernekleri (SCALL) Eski Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, FETOB Başkanı/ TÜROFED Başkan Yardımcısı Yavuz Torunoğulları, Türkiye Turistik ve Küçük Oteller Derneği Başkanı İzim Bozada ve Doğuş Grubu Marinalar Genel Koordinatörü Ali Erkan Bezirgân söz aldı.

Panelde konuşan Kaymakam Çalık, Fethiye’de marka değerinde çok sayıda ürünler olduğunu belirterek, “Dünyanın eşsiz ürünleri var. Babadağ başlı başına bir dünya markasıdır. Ölüdeniz, Çalış, Fethiye Körfezi, Likya uygarlığı eşi bulunmaz zenginlik. Dolayısıyla bunu paketleyip müşteriye sunma markadır. Bizim bunu paketleyip müşteriye sunmakta sıkıntımız var. Ümitsizliğe kapılmayacağız, daha çok çalışacağız. Temel alt yapı sorunlarını gidermeye çalışacağız.” dedi.

Panelin ardından Fethiye’de turizme katkı sunan kurum ve kuruluşlara Kaymakam Ekrem Çalık tarafından plaket verildi. Plaket alan kurumlar arasında yer alan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası adına plaketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Eriz aldı.