SKYWALK FETEX’DE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SKYWALK FETEX’DE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Haber Tarihi: 12.03.2018

Bölgemizin en büyük turizm yatırımı olan Babadağ Teleferik Projesi FETEX’de yer aldı. Fuarı değerlendiren Akif Arıcan, Babadağ Teleferik Projesinin katılımcılardan ve ziyaretçilerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Babadağ Teleferik Projesi ile bölge turizmine ivme kazandıran Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye’deki turizmcileri ve tedarikçilerini buluşturan 7-10 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen 8.Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri, Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarına katıldı. SKYWALK-Fethiye adı ile markalaşan Babadağ Teleferik Projesi ile katılım gerçekleştiren FTSO, projeyi katılımcılara tanıttı. 2018 yılında yaptığı tanıtım çalışmalarında bölgeyi tüm değerleri ile tanıtarak turizmde bütüncül bir yaklaşım benimseyen FTSO-FGB standında konuklara yöresel lezzetlerden olan lokma ve Fethiye domatesi ikram edildi.

Katılımcılardan yoğun ilgi gören SKYWALK standında konuklara proje hakkında bilgi verildi. Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve FGB Müdürler Kurulu Başkanı Akif Arıcan, FETEX’in bu yıl 8. kez düzenlendiğine dikkat çekerek bölgedeki turizm sektörü temsilcilerini ve paydaşlarını bir araya getiren önemli bir organizasyon olduğunu ifade etti. İki yıldır katılım gerçekleştirdiklerini belirten Arıcan, “Biliyorsunuz, Dalaman’da şehidimiz vardı. Bu nedenle FETEX bu yıl bizler için buruk başladı. Açılış yapılmadı. Biz de fuarın ilk günü şehidimize son görevimizi yapmak için cenazesine katıldık. Fuara diğer günlerde katılma fırsatımız oldu ancak standımız ilk günden hazırdı ve görevlilerimiz standımızın başındaydı. Odamızın iştiraki Fethiye Güç Birliği Şirketi eliyle yürüttüğümüz Babadağ Teleferik Projesi, bölgemize bugüne kadar yapılmış en büyük turizm yatırımı. Fethiye’nin 30 yıllık hayali. Herkes merakla bekliyor. Nasıl bir proje olacağını merak ediyorlar. Biz de projemizi hem bölgemiz turizmcilerine hem de ziyaret eden Fethiyelilere tanıtmak için iki yıldır FETEX’de yer alıyoruz. Projemiz yoğun ilgi görüyor. Stant görevlilerimiz aracılığı ile konuklarımızı bilgilendirdik.” dedi.