SKYWALK FETHİYE FETEX’DE YERİNİ ALDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SKYWALK FETHİYE FETEX’DE YERİNİ ALDI

Haber Tarihi: 09.03.2017

Fethiye Turizm Fuarı, 8 Mart 2017 tarihinde saat 14.00’da yapılan törenle açıldı. Fethiye turizmin 12 aya yayılmasında önemli bir adım olan SKYWALK Fethiye marka adını alan Babadağ Teleferik Projesi de FETEX’de yerini aldı. Stant tasarımı ile göz dolduran SYKWALK Fethiye, katılımcıların yoğun ilgisini gördü.

Fethiye’de düzenlenen FETEX Fethiye Turizm Fuarı kapılarını 7. kez açtı. 8-11 Mart 2017 tarihlerinde açık olacak fuar, Fethiye başta olmak üzere çok sayıda turizm tedarikçisine ev sahipliği yapıyor. Fuarın açılışı 8 Mart Çarşamba günü saat 14.00’de Çamköy Kapalı Pazaryerinde yapıldı. Açılışa Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan da katıldı. Arıcan, açılış töreninde yaptığı konuşmada “7 yıl önce ilçe tarım müdürlüğünde bu fuar Fethiye’de tutar mı diye görüşmüştük. O günden bugüne yedincisi yapılıyor. Hem turizm tedarikçiler fuarı hem tarım fuarı ikisi de başarı ile gidiyor. Demek ki bir işe inandığın zaman azimle heyecanla başladığın zaman her iş başarı ile yürüyor. Önemli olan inanmak. Bundan sonra bu fuar sürekli şekilde devam edecek ve ilçemiz adına önemli olduğunu düşünüyorum hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, fuara katılan FTSO üyelerinin stantlarını da ziyaret ederek yakından ilgilendi.

FTSO'nun şirketi olan Fethiye Güç Birliği tarafından 3 Nisan tarihinde ihale edilecek SKYWALK-Fethiye Babadağ Teleferik Projesinin tanıtımı için yapılan çalışmalar FETEX'te de devam ediyor. SKYWALK Fethiye marka adını alan Babadağ Teleferik Projesinin standı fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü. Bir hayalin gerçekleştiğine tanık olan Fethiyeliler SKYWALK Fethiye standını ziyaret ederek çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldılar.