SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI

Haber Tarihi: 14.05.2013

Her yıl Mayıs ayının 16 sına denk gelen hafta sosyal güvenlik haftası olarak kutlanıyor. Bu yıl 13 - 19 Mayıs tarihleri arasına denk gelen Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle SGK ilçe Müdürü Özkan ARSLAN Odamızı ziyaret etti.

Bu yıl 6. kez kutlanan sosyal güvenlik haftası nedeniyle odamızda Genel Sekreteri makamında ziyaret SGK eden ilçe müdürü sosyal güvenlik haftası çerçevesinde kurum ile ilişkileri artırmak, kurumu tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm bireylerin tarafından bilinmesini sağlamak, yeni çıkan yasa ile ilgili ortaya çıkan hak ve yükümlülükler konusunda halkımızı bilgilendirmek, amacıyla ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti.