SOSYAL SORUMLULUK KAPSAMINDA BEDEN DİLİ EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SOSYAL SORUMLULUK KAPSAMINDA BEDEN DİLİ EĞİTİMİ

Haber Tarihi: 09.11.2013

Adalet Bakanlığı Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün düzenlediği denetimli serbestlikten yararlanan mahkumların topluma kazandırılması amacıyla düzenlenen eğitimlere Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası eğitim desteği veriyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın  EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında hedefleri arasında yer alan Sosyal Sorumluluk Hizmetlerinden bir kısmı verilen eğitim desteği ile gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda Adalet Bakanlığının Düzenlediği Denetimli Serbestlikten yararlanan mahkumlara 07 Kasım 2013 tarihinde  Beden Dili Eğitmen Sertifikası bulunan  FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin tarafından "Beden Dili Eğitimi" verildi.

Yaklaşık 15 mahkumun katıldığı eğitimde beden dilinin temel noktaları olan vücudun ve sesin kullanımı hakkında temel bilgiler gündelik hayattan örnekler ile verildi.

Bu kapsamda  eğitimler 17 Aralık 2013'te girişimcilik eğitimi, 6 Ocak 2014'te Umem Beceri 10 projesi kapsamında  verilecek eğitimler, 9 Nisan 2014'te Umem Beceri 10 projesi kapsamında eğitimler, 7 Mayıs 2014'te girişimcilik eğitimi , 24 Temmuz 2014'te Umem Beceri 10 projesi kapsamında  verilecek eğitimler ve son olarak 16 Aralık 2014'te beden dili eğitimi ile planlanan şekilde devam edecek .