SOSYAL SORUMLULUK KAPSAMINDA UMEM BECERİ 10 ANLATILDI. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SOSYAL SORUMLULUK KAPSAMINDA UMEM BECERİ 10 ANLATILDI.

Haber Tarihi: 06.01.2014

Adalet Bakanlığı Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün düzenlediği eğitimlere Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  destek vermeye devam ediyor.  Bu kapsamda denetimli serbestlikten yararlanan mahkumlara 06 Ocak 2014 tarihinde  Umem Beceri 10 projesi hakkında bilgi FTSO personelinden İlkkan Büyüktahancı tarafından verildi.

Yaklaşık bir saat süren eğitimde İlkkan Büyüktahancı katılımcılara UMEM Kursları, İşbaşı Eğitim Programları, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, İşkur Teşvikleri konularında detaylı bilgiler verirken katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.

EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın  hedefleri arasında yer alan Sosyal Sorumluluk Hizmetlerinin bir kısmı verilen eğitim desteği ile gerçekleştiriliyor.