*Stajyer talep eden işletmelerin dikkatine! - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*Stajyer talep eden işletmelerin dikkatine!

Haber Tarihi: 13.02.2014
TÜM İŞLETMELERİN DİKKATİNE!

İŞLETME BELİRLEME KOMİSYONU’NDAN DUYURULUR.

2013-2014 öğretim yılı Fethiye Otelcilik Turizm Meslek Lisesi Müdürlüğü Yiyecek ve İçecek Hizmetleri ile Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanları 10. Ve 11. Sınıf Öğrencilerinin İşletmelerde Yapacakları Mesleki Eğitim İçin;

2013-2014 öğretim yılı için işletmelerin “Öğrenci Talep Formları”nı 11.02.2014-28.03.2014 tarihleri arasında Okul Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Fethiye Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğünde 10.02.2014 tarihinde yapılan “İşletme Belirleme Komisyon Toplantısı”nda kabul edilen İşletme Belirleme Çalışma Takvimi ve Çalışma Esasları ekte bilgilerinize sunulmuştur.

EK1: İşletme Belirleme Komisyonu Çalışma Takvimi

EK2: İşletme Belirleme Komisyonu ve Öğrenci Yerleştirme Komisyonu Çalışma Esasları

KOMİSYON ÇALIŞMA TAKVİMİ
KOMİSYON ÇALIŞMA ESASLARI