STAJYERLERDEN VEDA - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

STAJYERLERDEN VEDA

Haber Tarihi: 21.06.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında 2012-2013 eğitim döneminde görev alan stajyer öğrencilerin staj dönemi 20.06.2013 Perşembe  günü son bulmuştur. Fethiye Endüstri Meslek Lisesinden Berk Değerlier ve Memduh Demirci,Fethiye Ticaret Meslek Lisesinden Ferdi Tekiner ve Elvan Sülük,Şefika Pekin Kız Meslek Lisesinden İrem Kartal staj yaptıkları Ticaret Sicili Müdürlüğü,Oda Muamelat ve Basın-Yayın Halkla İlişkiler Birimlerinde stajlarını başarıyla bitirmiştir.

FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin özverili çalışmalarından dolayı stajyer öğrencilere teşekkür ederek, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılı ve sağlıklı bir yaşam diledi.

Stajyerlerimiz FTSO Genel Sekterin Füsun Şahin’e ve tüm oda personelline tek tek teşekkür edip vedalaştılar.