Stres ve Zaman Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Stres ve Zaman Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi

Haber Tarihi: 02.04.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  tarafından 31.03.2012 Cumartesi günü düzenlenen, Yat Butik otel’de İsmail ÜSTEL tarafından gerçekleştirilen eğitime turizm, perakende, emlak ve diğer sektörlerden oluşan 33 kişilik bir grup katıldı.

Eğitimin ilk bölümünde eğitmen İsmail Üstel katılımcılara, stresi tetikleyen fiziksel ve psikolojik unsurlardan, stresin performansa etkilerinden, eustres ve distres değerlerinden bahsetti. Bireysel stres yönetimi konusunda solunum egzersizi uygulamalı olarak yaptırdı. Eğitimin ikinci bölümünde ise, zaman kullanımı yönetimi ne anlama gelir, zamanlama yönetiminin püf noktalarından bahsedildi. Zaman kullanımı yönetiminde bireysel olarak uygulanabilecek yöntemler ve zaman kaldıraçları konusunda bilgiler aktarıldı.

Eğitmen İsmail Üstel tarafından önerilen kitaplar:

*        Stresle Başa Çıkma Yolları --> Zuhal  Baltaş - Acar Baltaş

*        Duygusal Zeka --> Zuhal Baltaş