“STRES VE ZAMAN YÖNETİMİ “ EĞİTİMİ YAT BUTİK OTEL’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

“STRES VE ZAMAN YÖNETİMİ “ EĞİTİMİ YAT BUTİK OTEL’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haber Tarihi: 08.04.2013

FTSO tarafından 6 Nisan 2013 Cumartesi günü Yat Butik Otel’de düzenlenen eğitime çoğunluğu turizm sektöründen olmak üzere, üyelerimizden ve odamız personelinden oluşan toplam 31 kişilik bir grup katıldı. Eğitim sonunda yapılan memnuiyet anketlerinden çıkan sonuç 91,90 puandır.

Yat Butik Otel’de gerçekleşen eğitimde, eğitmen İlker Kaldı tarafından katılımcılara stres testi, 3 dakika testi, iş stresi ölçeği uygulamaları yapıldı.

Eğitimde anlatılan konulardan bazıları; Stresin iki yüzü, Stresin nedenleri- belirtileri- sonuçları, stresi yönetebilmek, stresi lehimize kullanabileceğimiz pratik yöntemler, zaman yönetilebilir mi?,  zaman hırsızları, zamanı etkin kullanma teknikleri,  analiz: kaptanın seyir defteri.

ÖNERİLEN KİTAPLAR:

1. Stres ve Başaçıkma Yolları            Zuhal Baltaş – Acar Baltaş
  2. Stres Yönetimi                                 Harwar Üniversitesi Cep Kitapları Dizisi
  3. İş Hayatında Stres                           Donald Norfolk
  4. Stres Yapmayan Stres                    Akın Başal