STRES VE ZAMAN YÖNETİMİ EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

6 NİSAN 2013 CUMARTESİ YACHT BUTİK OTEL’DE

“STRES VE ZAMAN YÖNETİMİ” EĞİTİMİ

EĞİTMEN: İLKER KALDI

“Talih, kendi kendilerine yardım etmeyenlere yardım etmez”                   Sophokles

Eğitimde, kurumsal ve bireysel açıdan zamanı nasıl kullanacağımızı sorgulayarak, temel davranış kalıplarının benimsenmesi ve günlük yaşamda uygulamaya sokulması hedeflenmektedir.

Ayrıca katılımcıların günlük yaşantımızın parçası olan stresi tanımalarını, kontrol etmelerini, stresten amaçları doğrultusunda yararlanmalarını sağlamaktır.

Eğitimde neler anlatılacak;

• Stresin iki yüzü
  • Stresin nedenleri, belirtileri, sonuçları
  • Stresi yönetebilmek, stresi lehimize kullanabileceğimiz pratik yöntemler
  • Zaman yönetilebilir mi? Zaman hırsızları
  • Zamanı etkin kullanma teknikleri
  • Analiz: Kaptanın seyir defteri

TARİH: 06.04.2013 Cumartesi

YER: Yacht Butik Otel

SAAT: 09:30-17:00

ÜCRET: 50 TL. (Aynı işletmeden toplu katılım olduğunda indirim uygulanacaktır.)

Bilgi ve Kayıt İçin: 614 11 15-Dahili 122 Aysun ŞANLISOY veya aysun.sanlisoy@fto.org.tr