ŞUBAT AYI ÜYE ZİYARETLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ŞUBAT AYI ÜYE ZİYARETLERİ

Haber Tarihi: 18.02.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan 18.02.2013 tarihinde üye ziyaretlerinde bulundu. Üyelerimizle sohbet eden Akif Arıcan Odamız  hakkındaki fikirlerini dinledi.

Foto Hakan’dan Hakan Karakaya

Siper Tour’dan Halil İbrahim Siper

Çarık Kundura’dan Ekrem Baydar

Aykurtlar Giyim’den Harun Aykurt

Karcı İnşaat-Emlak’tan Faik Karcı

Seç Ticaret’ten Akif Koca

Onel Gümrükleme’den Menderes Atalay ile görüştü.

Görüşülen konular kısaca ; Odamızın açmış olduğu kurslar, Fethiye Körfezinin temizlenmesi, Baba Dağ’ı Teleferik projesi ve Fethiye’de açılacak olan İşletme Fakültesi ile ilgili yapılan çalışmalardır.