ŞUBAT AYI ÜYE ZİYARETLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ŞUBAT AYI ÜYE ZİYARETLERİ

Haber Tarihi: 24.02.2014

24 Şubat Pazartesi günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası heyeti  Karaçulha Bölgesinde bulunan odaya  yeni kayıt olan üyelere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretlerine FTSO Meclis Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Özütok, Yönetim Kurulu üyelerinden Selamettin Yılmaz, Ahmet Gürsu Özdemir, Meclis Üyelerinden Mehmet Saraç ve Üstün Gönen katıldı.

Ziyaretlerde FTSO heyeti yeni üye olan üyelere hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra oda faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Heyet yeni üye olan işyerlerine  iş yaşamlarında başarılı olmalarını diledi. Heyet üyeler ile yapılabilecek her türlü iş birliğinde odanın yanlarında olduğunu açıkça belirtti.

Ziyaret yapılan üyeler ise;

Özkur Kuruyemişden Mutlu Karadağ

Cevizcioğlu Komisyondan Mustafa Cevizcioğlu

Akan Tarımdan Gürbüz Akan

Aydınlar Komisyondan Soner Aydın

Ozan Tarımdan Mustafa Ozan

Hasret Pazarlamadan Murat Çelik.