TARIM FUARI KAPILARINI AÇTI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TARIM FUARI KAPILARINI AÇTI

Haber Tarihi: 09.04.2014

Agritech 2014 Fethiye Tarım, Seracılık, Hayvancılık, Gıda ve Tarım Makineleri Fuarı 9 Nisan Çarşamba günü Karaçulha Kapalı Pazar yerinde törenle açıldı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve yaklaşık 80 firmanın katıldığı tarım fuarı 4 gün açık kalacak.

Agritech 2014 fuarının açılış törenine Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Çelik, Fikret Koyuncu,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Özütok,Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gürsu Özdemir, Meclis Üyesi Kemal Hıra, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazif Ekici, Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir, Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Kenan Karayiğit ve çeşitli kamu ve sivil toplum kuruluşları yetkilileri katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından tarım fuarının açılışını Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvencer gerçekleştirdi. Agritech 2014 4.Fethiye Tarım, Seracılık, Hayvancılık, Gıda ve Tarım Makineleri Fuarı 9-12 Nisan tarihleri arasında saat 10:00 ile 19:00 arasında ziyaretçilerini beklemektedir.