Tarım ve Turizm Sektörlerinin Kalbi Fethiye`de Atacak - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Tarım ve Turizm Sektörlerinin Kalbi Fethiye`de Atacak

Haber Tarihi: 04.04.2012

Tarım ve Turizm Sektörlerinin Kalbi Fethiye`de Atacak

İlçemizde bu yıl ikincisi düzenlenen AGRİTECH Fethiye Tarım & Seracılık ve FETEX Turizm Tedarikçileri ve Gıda Fuarları 5 Nisan 2012 Perşembe günü saat 11.00’de kapılarını ziyaretçilerine açacak.

5 - 8 Nisan tarihleri arasında Patlangıç Pazaryerinde ziyaret edilebilecek olan fuarlar sektörün önde gelen firmalarına ev sahipliği yapacak. Türk tarım sektörünün yeni buluşma yeri olacak AGRİTECH Fuarı, 5 bin metrekare alana sahip pazar yerinde düzenlenecek. Tarım ve seracılığın önemli yer aldığı ilçemizde tarım teknolojileri, mekanizasyon, hayvancılık, tohum, fidan, gübre, sulama teknolojileri ile süt endüstrisi alanlarında faaliyet gösteren 150 civarında firma stant açacak. 4 gün boyunca ziyaretçilerine açık kalacak FETEX Turizm Tedarikçileri ve Gıda Fuarı, turizmde fark yaratan gastronomi ve ağırlama teknolojileri sektörlerini bir araya getirerek üreticileri, tedarikçileri ve mutfak meraklılarını buluşturacak. Söz konusu fuarlara 40 binin üzerinde profesyonel ziyaretçinin katılması bekleniyor. Girişlerin ücretsiz olduğu fuarların resmi açılış töreni 5 Nisan 2012 Perşembe günü saat 11.00`de gerçekleştirilecek.