TARIM VE TURİZM SEKTÖRLERİNİN KALBİ FETHİYE`DE ATACAK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TARIM VE TURİZM SEKTÖRLERİNİN KALBİ FETHİYE`DE ATACAK

Haber Tarihi: 04.04.2013

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı ile FETEX Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri, Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı 04.04.2013 tarihinde Fethiye Belediyesi Fuar ve Sergi Alanında törenle halkın ziyaretine açıldı. 04-07 Nisan 2013 tarihine kadar sürecek fuar açılışına Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Muğla Milletvekili Nurettin Demir,Muğla Valisi Fatih Şahin,Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Muğla İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazif Ekici , Fethiye Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir,Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi,Fethiye Kurum müdürleri, ilçe belde başkanları,ilçe siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tarım ve sera ile ilgili teknolojik ürünlerin yanı sıra turizm tedarikleri ile ilgili olarak 200'ü aşkın standın yer aldığı fuar 7 Nisan  Pazar gününe kadar açık kalacak. Fuar açılışından önce  Sanatçı İsmail Uzunoğlu'nun sazı ve türküleri eşliğinde Fethiye’nin Efeleri ve yöre giysili kadınları gösteri yaptılar.

Açılışta konuşan Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla İl Tarım Müdürü Nazif Ekici,Fethiye Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir  konuşmalarının sonunda Fethiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve yönetim kuruluna fuar için yapmış oldukları destek için teşekkür ettiler. Yapılan konuşmalardan sonra hep  birlikte fuarın açılışı gerçekleştirip fuar alanındaki stantları ziyaret edildi