TARIMA DAYALI İHTİSAS SÜT ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İÇİN SEYDİKEMER`DE TOPLANTI YAPILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 24.12.2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde Seydikemer’de kurulacak Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Müteşebbis Heyetinin Seydikemer ayağı bir araya geldi.

Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan başkanığında 24 Aralık Perşembe günü Seydikemer Kaymakamlığı'nda yapılan iştişare toplantısına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Muğla Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı ve Fethiye Seydikemer Süt Birliği Başkanı Turgut Tokmak, Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Engin Maraşlı, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Kadıköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ömer Kılınç katıldı. Projenin gidişatının değerlendirildiği toplantıda ayrıca Ankara’da Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye yapılan ziyaret de istişare edildi.