TEOL DİL OKULUNDAN FTSO ÜYELERİNE %15 İNDİRİM - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TEOL DİL OKULUNDAN FTSO ÜYELERİNE %15 İNDİRİM

Haber Tarihi: 06.06.2018

TEOL Dil Okulu ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası arasında üyelere yönelik indirim protokolü imzalandı. Protokole göre FTSO üyeleri, 1. Derece yakınları ve çalışanları TEOL Dil Okulu kurslarından %15 indirimli faydalanabilecek.

TEOL Dil Okulları ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası arasında 6 Haziran Çarşamba günü FTSO üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı. Protokol imza törenine FTSO Başkanı Osman Çıralı, Yardımcısı Kemal Hıra ve TEOL Dil Okulları Fethiye Şubesi Müdürü Cihan Yeşiltepe katıldı.

Cihan Yeşiltepe, protokolün kapsamı hakkında bilgi verdi. Protokolden FTSO üyelerinin, 1.derece yakınlarının ve çalışanlarının faydalanabileceğini belirten Yeşiltepe, indirimin ayrıca yaz aylarında oluşturulan çocuk gruplarını da kapsadığını söyledi.

Fethiye’nin turizm bölgesi olması sebebiyle dil eğitiminin önemli olduğunu belirten Osman Çıralı, böyle bir fırsatı Oda üyelerine sunduğu için TEOL Dil Okuluna teşekkür etti. Protokol süresinin bir yıl olduğunu ifade eden Çıralı, üyelere Odanın yapmış olduğu protokollerden faydalanmaları çağrısını yaptı.