TERÖR ÖRGÜTÜ ÇİRKİN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TERÖR ÖRGÜTÜ ÇİRKİN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Haber Tarihi: 19.09.2012

1993  yılında yaşadığımız ve tarihte karanlık bir sayfa olarak yerini alan menfur hadise tekrarlamıştır. O gün silahsız Türk askerine saldırarak kan döken teröristler yine Bingöl`de aynı taktiğe başvurmuşlardır. Hainlerin roketatarlı saldırısında izinden dönen silahsız 9 asker şehit olurken, 70 askerimiz de yaralanmıştır.

Sivil ve silahsız izinden dönmekte olan vatan evlatlarımıza güpegündüz saldırarak cüretini ortaya koyan terör örgütü, döktüğü kanın hesabını mutlaka vermelidir.

Sivil ve silahsız olarak izinden dönmekte olan askerlerimize yapılan; dünyanın neresinde yapılırsa yapılsın iğrenç addedilecek menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Şehit olan evlatlarımıza Allah`tan rahmet, ailelere başsağlığı ve metanet diliyoruz. Saldırıda yaralanan askerlerimize acil şifalar dilerken, şehit sayısının artmaması için dua ediyoruz.