Thomas Cook`a Odamızdan Plaket - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Thomas Cook`a Odamızdan Plaket

Haber Tarihi: 02.11.2009

Dünyanın bir numaralı tur operatörü Thomas Cook’un CEO’su Manny Fontenla-Novoa, Ölüdeniz’de turizmcilere yönelik gerçekleştirdiği konferansında Türkiye’yi değerlendirdi. Yüzlerce turizmcinin ve protokolün katıldığı toplantıda Thomas Cook’un Türkiye’den çok memnun olduğu, fakat rekabet eden ülkeler olması nedeniyle Türkiye’nin akılcı davranması gerektiği konuları ön plana çıktı. Ayrıca müşterilerinin neredeyse tamamına yakını Türkiye’den memnun ayrıldığını söyleyerek moral verdi. Ayrıca Thomas Cook dünyada Türkiye’nin tanıtım elçisi olduğu ortaya çıktı.

Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, Fethiye Belediye Başkan Vekili Metin Talaş, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, meslek oda başkanları ve turizmcilerin yer aldığı konferansta Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Thomas Cook  CEO’su Manny Fontenla-Novoa`ya ilçe trizmine yaptığı katkılardan dolayı bir plaket sundu.