TİCARET VE TURİZM NASIL GELİŞİR? - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TİCARET VE TURİZM NASIL GELİŞİR?

Haber Tarihi: 18.09.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, ilçemizin temel sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak, FTSO`nun bugüne kadar yaptığı faaliyetler hakkında katılımcılara bilgilendirmek amacıyla haftalık kanaat önderleri toplantılarından birini daha gerçekleştirdi. Toplantıya kanaat önderlerinden Ümit Yılmaz, Eyüp Demirel, İsmail Özcan, Hüray Sayupak, Mert Demir, Cumhur Esen, Mustafa Akkaş, Şaban Doğru, H. Ataman katıldılar.

Toplantının açılışında FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, 2005 yılından bu yana Oda bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında hazırlanan sunum eşliğinde katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantıya katılan kanaat önderleri meslekleri açısından Fethiye`de yaşadıkları sorunları, vatandaş olarak gördükleri eksiklikleri FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile paylaştılar. Katılımcılar genel olarak kayıtdışı ekonomi, 2/B`nin ticarete olumsuz etkileri, turizmin gelişmesi için yapılabilecekler, sanayinin kapasitesinin çok çok aşılmasının yarattığı sorunlar konularında görüşlerini sundular.

Katılımcılar FTSO`dan Fethiye şehir merkezinde envanter çıkartılarak iş alanlarının düzenlenmesini, ayrıca üyelerin eğitimi amaçlı toplantılar organize edilmesini talep ettiler.  FTSO Başkanı Arıcan konuklarına Oda yayınlarını ve Fethiye`yi tanıtan cd ve broşürler hediye etti. Kanaat önderlerine 21 Eylül`de düzenlenecek olan Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı davetiyeleri iletildi.